O intamplare recenta il are ca protagonist pe cunoscutul manelist, Adi de la Valcea, care a platit in jur de 200 de lei sa poata intra la cinematograf, impreuna cu sotia sa.

Ce faci atunci cand ti se pune pata sa-ti duci sotia in mall, la filmul pe care aceasta isi doreste sa-l vada dar, surpriza, de la casa de bilete ti se spune ca productia respectiva nu va rula intrucat sala este goala? Probabil te reorientezi spre un alt film sau gasesti un alt mod de a-ti distra consoarta. Ei bine, nu este si cazul cunoscutului manelist Adi de la Valcea.

Artistul a gasit o alta solutie, ce-i drept cu un pic mai multe cheltuieli, nesemnificative insa pentru buzunarul sau. Manelistul a cumparat nu mai putin de sase bilete, numarul necesar pentru ca productia sa fie difuzata la ora la care era programata. Apoi, usor amuzat, dupa ce a vizionat filmul, impreuna cu sotia sa, intr-o sala in care erau ocupate doar doua locuri (ale lor), le-a povestit respectiva intamplare si amicilor sai. In relatarea sa, cat se poate de haioasa a fost si casiera care, dupa ce a achitat 200 de lei pentru cele sase bilete, l-a intrebat pe ce rand isi doreste locurile! Asta in conditiile in care, sala era goala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here