Manelistul Florin Salam, umilit in ultimul hal la o nunta! Artistul si-a luat capace la greu de un interlop pentru 200 de euro!

Florina Salam a avut parte de o experienta neplacuta la o nunta la care a fost solicitat sa cante. Sa fii Florin Salam, Adi Minune sau Vali Vijelie nu e tocmai usor! Trebuie sa te gandesti si ca poti avea parte si de momente neplacute pe la nunti sau cantari. Nu mai conteaza ca esti nume greu printre manelisti, atata timp cat canti unor oameni care sunt lipsiti de educatie si respect.

Salam a patit-o pe pielea lui la o nunta de rromi. Chemat sa-i compuna pe loc niste versuri la masa unui interlop batran, artistul s-a trezit „luat la capace”. Ce-i drept fiecare capac primit, peste frunte, inseamna si o bancnota de 50 de euro, dar totusi umilinta a fost prea mare. Palmuit mai ceva ca in copilarie, Salam a incercat sa evite situatia penibila si a continuat sa cante, fiind vizibil deranjat de comportamentul celui care l-a chemat sa-i faca o cantare.

Daca e sa ne amintim, insa, de intamplari neplacute pentru manelisti celebri, cel mai rau a patit-o Adrian Minune. Legenda spune ca, la o cantare, manelistul ar fi fost agatat in cui si obligat sa presteze de acolo.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here