cristinaCristina, blonda cu forme apetisante care se bucura acum de statutul de iubita oficiala a lui Nicolae Guta pare sa fie mult, mult mai hotarata sa il faca pe manelist sa se transforme in barbatul pe care ea il poate domina si care sa ii suporte fara cracnire toate poftele pe care le-ar putea avea.

Daca primul pas a fost deja facut – interzicandu-i lui Nicolae Guta sa se vada cu femeile care au facut parte din trdcutul lui si i-au facut copii- Cristina, spun sursele noastre, a trecut la etapa urmatoare. Mai exact, de curand, ea a decis sa demisioneze din locul in care lucra, un restaurant de fite din zona de nord a Bucurestiului si, renuntand la meseria de chelnerita, s-a dedicat traiului in compania manelistului.

Odata instalata in casa acestuia, Cristina, spun sursele noastre, a inceput sa faca schimbarile pe care si le dorea. Mai exact, ea a luat-o incet, incet pe urmele Monicai Gabor, cea care, de-a lungul timpului, si-a capatat porecla de ”Scorpia de la Izvorani”.

Mai exact, ne-a dezvaluit sursa citata, atunci cand este Nicolae Gu?a acasa, este ”lapte si miere” si pare sa se sfatuiasca cu manelistul. Dar, in momentul in care acesta pleaca de acasa, blondina se transforma si ii tiranizeaza pe cei din jur cu pretentiile ei, ace?tia fiind in postura de a-i satisface orice pretentie, oricat de exagerata ar fi. Iar asta inseamna, uneori, chiar si cumparaturi facute in mijlocul nop?ii sau servirea domnisoarei cu produsele culinare favorite, la orice ora, de la restaurantele de fite de prin Bucuresti.

In ciuda acestor lucruri, manelistul are numai cuvinte de lauda la adresa iubitei sale si spune ca este femeia ideala pe care a asteptat-o atata vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here