Activitatea fizica ne defineste nu doar trupul, ci si psihicul. Iata ce spune un studiu despre tine, in functie de sportul practicat.

Mersul pe bicicleta. Se spune despre cei care prefera aceasta activitate ca sunt stabili emotional si calmi, cu sanse foarte mici de a cadea in depreseie sau de a suferi din cauza stresului. Au si o parte mai putin buna, fiind declarati materialisti convinsi.

Atletism. Celor care le place sa alerge vor sa capteze mereu atentia celor din jur si prefera sa asculte muzica alerta, data cât mai tare. Tocmai de aceea ei vor fi mereu sufletul oricarei petreceri, indemnându-i si pe altii sa se lase purtati de ritmul muzicii.

Inot. Despre inotatori se spune ca ar fi printre cei mai buni la pat si ca vor sa fie mereu fericiti, lucru care se intâmpla destul de repede in cazul lor. in egala masura le pasa si de cei din jur si se implica deseori in acte caritabile.

Plimbarile lungi. Cei care prefera sa mearga cu orele le place sa fie singuri, caci nu vad o companie mai buna decât propria persoana. Chiar daca incearca pe cât posibil sa-i ajute pe cei din jur, nu le place sa atraga atentia cu asta, facându-i cel mai putin materilisti.

Yoga. Toata meditatia practicata la cursuri ii face pe acesti oameni sa empatizeze foarte mult cu ceilalti, fiind cei mai buni prieteni pe care ii poate avea cineva. Pentru ca nu pun pret pe bunurile materiale, yoginii sunt interesati mai mult de aura unei persoane, nu de bani.

Fitness. Cei care calca destul de des pragul salii de sport sunt extrem de extrovertiti si stabili din punct de vedere emotional. Sunt poate printre cele mai fericite persoane, asta si datorita hormonului specific, secretat in timpul exercitiilor fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here