Stii ca zodiile iti definesc chiar si modul in care inveti. Esti curioasa daca tu te numeri printre cele mai silitoare zodii sau daca copilul tau va fi mereu cu mana pe sus la scoala? Iata ce zice acest top din horoscopul scolar:

1. SCORPION
Scorpionul este atat de ambitios incat nu isi permite, pur si simplu, sa nu exceleze pe plan profesional. Invata foarte repede, chiar si ceea ce nu scrie in carte, caci este atent la profesor si cauta si alte mijloace de informare. Ii place sa stie lucruri in plus fata de ceilalti si nu se da in laturi din a se lauda cu acest lucru. Scorpionul este cel care vine mereu cu o completare in fata colegului, lucru care poate atrage antipatii.

Dar el nu invata pentru a-si face prieteni, ci pentru a demonstra lumii cat de inteligent si puternic este. E foarte determinat sa retina cat mai multe lucruri si este suficient de inteligent cat sa foloseasca aceste informatii in functie de context.

Asadar, asa invata aceste zodii. Tu te numeri printre cele mai silitoare zodii sau semnul tau astral te face sa prinzi informatiile din zbor ori sa ignori scoala, caci experienta e mai importanta?

2. FECIOARA
Este atat de perfectionista, incat nu ar lasa niciodata invatatul pe ultima suta de metri. Fecioara este una dintre cele mai silitoare zodii pentru ca este, clar, cea mai organizata. Se pregateste cu luni de zile inainte de examen si are inventate niste sisteme fantastice prin care sa isi aminteasca si cele mai mici detalii.

Norocul ei este ca are subliniate paragrafe, are caietele asezate, cartile numerotate, astfel incat procesul de invatare este mult simplificat. Fecioara este extrem de atenta la detalii, asa ca mereu primeste puncte extra caci a observat ceva ce altor colegi le-a scapat din vedere!

3. BALANTA
Este mereu pregatita! Nu degeaba este in TOP 3 CELE MAI SILITOARE ZODII, caci balanta nu se va face niciodata de ras daca e scoasa la tabla. Pentru ca este sociabila, va invata excelent in grupuri de studii si nu prea ii face placere sa repede lectiile singura. Balanta retine facand asocieri logice si inventandu-si propriile jocuri si sisteme prin care sa isi aminteasca informatia.

Iubeste proiectele si activitatile in echipa, insa are o usoara tendinta de a deveni un lider autoritar. Este, insa, extrem de solidara si ii ajuta si pe cei care retin mai usor decat ea.

4. BERBEC
Ii merge mintea repede si ii place sa nu fie prins niciodata pe picior gresit. Asa ca nu prea il gasesti pe Berbec cu lectia neinvatata. Are noroc ca zodia ii permite sa retina repede informatiile si sa le poata explica pe limba oricui.

Este un pic selectiv si prefera sa fie atent la lectiile care chiar ii fac placere si devine superficial cu materiile care nu il incanta. Berbecului ii place sa si predea celorlalti, asa ca, fiind printre cele mai silitoare zodii, va transmite informatiile mai departe. Din pacate, nu are atat de multa rabdare cu cei din jur, daca ei nu retin la fel de repede cum a facut-o el!

5. CAPRICORN
Este pe locul 5 in horoscopul celor mai silitoare zodii, deoarece este genul care vrea sa demonstreze ca reuseste in viata prin forte proprii. Deci isi va da tot interesul sa invete cat mai serios. Este genul de elev matur care isi asuma responsabilitatea si atunci cand nu stie chiar toata lectia. Dar acest lucru se intampla rar, caci va avea grija sa citeasca, macar de doua ori ce scrie in caiet.

Este foarte exigent cu el, asa ca, inainte de examene, prefera sa stea singur si sa se concentreze asupra studiului. Nu ii place sa fie criticat, asa ca va incerca sa fie mai presus decat ceilalti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here