Fiecarui barbat, inca de la pubertate, i se naste un instinct mai aparte si anume acela de a face cuceriri in stanga si-n dreapta, iar pe masura ce anii trec, acesta se amplifica de zeci de ori.

Nu spunem ca toti se afla in aceasta categorie, deoarece astrele si Planetele influenteaza aceasta latura a personalitatii lor, in functie de zodia sub care s-au nascut.
Asa ca, haideti sa vedem in cele ce urmeaza, care sunt cei ce primesc titlul de fustangii incurabili.

Berbec
Se spune si se stie ca nativul acestei zodii, nu se va lasa pana nu te va cuceri. Daca i s-a pus pata pe o femeie, fii sigura ca va miza si se va folosi de toate armele sale pentru a te aduce, cel putin, in patul lui. Este un barbat extrem de pasional, ambitios si va fi inconjurat mai mereu de femei frumoase ce-l vor curta. Nu este genul de persoana care sa se dedice unei singure relatii si din acest motiv va cauta sa aiba intotdeauna mai multe alternative.

Taur
Taurul este opusul Berbecului. El lasa la o parte totul si se dedica in totalitatea “victimei”. O va studia din umbra, va invãta despre placerile ei, despre locurile si activitatile indragite pentru ca la momentul oportun sa actioneze. O va coplesi cu gesturi romantice si va incerca din rasputeri sa-i demonstreze ca ceea ce-si doreste este o relatie de durata, stabila, chiar daca in realitate este invers. Este barbatul care nu renunta decat atunci cand partenera este indragostita nebuneste de el – acela este momentul in care isi decide urmatoarea miscare.

Gemeni
Nativul acestei zodii merge dupa principiul :”Sa fie, sa se gaseasca de toate”. Dintre cele 12 semne zodiacale, el este cel mai usor de convins cand se afla in fata unei femei frumoase. Nu crede in puterea cuvantului “nu” si rareori il vei gasi in compania aceleiasi partenere o buna perioada de vreme. El este de parere ca atat cat se poate, trebuie sa profite si apeleaza la firea lui persuasiva, comunicativa si joviala pentru a obtine ce-si doreste.

Leu
Barbatul Leu este un orgolios, independent si incapatant. Isi doreste sa se afle mereu in centrul atentie si chiar reuseste avand in vedere ca este un nativ extrem de sociabil si mereu pus pe glume. Este viril si nu alege pe oricine in viata lui, chiar si pentru o aventura. Te va supune unor mici teste, deoarece ii place ca femeia de langa el sa exceleze-n toate, asemeni lui. In momentul in care se indragosteste, vei observa o schimbare radicalã in comportament, va deveni mai realist si-ti va pune pe tava exact planurile ce le are cu tine.

Scorpion
Scorpionii sunt, de regula, asemanatori Leilor, in ceea ce priveste acest capitol. Este un barbat care te va atrage prin misterul debordant si prin indiferenta ce o aplica tuturor femeilor din jur. Nu se oboseste prea mult cand vine vorba de actul cuceririi, insa prin aceste 2 calitati “exceptionale”, doamnele si domnisoarele roiesc in jurul lui si doresc sa-i afle toate secretele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here