Te iubesc. Te urasc. Aceste doua propozitii pot fi spuse una dupa alta, la un interval de doar cateva minute. Vezi care sunt zodiile care alterneaza extremele.

1. SCORPION
Scorpionul nu accepta nici in ruptul capului ca nu toata lumea poate fi manipulata de talentul sau actoricesc si nu va fi mereu in centrul atentiei. Atunci cand nici persoana iubita nu le acorda atentia bolnavicioasa de care au nevoie 24 din 24, nativii Scorpion tind sa ia in brate sentimentele de dispret si chiar de ura profunda.

2. VARSATOR
O alta zodie extrem de schimbatoare cand vine vorba despre sentimentele fata de cei din jur este Varsatorul. Un simplu gest, o vorba nepotrivita din partea interlocutorului sau o judecata prea aspra il poate determina pe Varsator sa transforme admiratia fata de cineva intr-un sentiment profund de detestare.

3. LEU
Daca nu sunt laudati si nu li se acorda atentie non-stop, Leii incep sa ii critice pe cei din jur. Pentru nativul Leu, toti oamenii sunt rai si de neinteles iar ei sunt perfecti. Nicio persoana din lumea aceasta nu va trece necriticata de acest semn zodiacal, cu toate ca multe dintre persoanele care intra in colimatoriul lor nu le-a facut absolut nimic. Leii sunt uneori insuficienti de empatie si pot ajunge sa urasca usor, mai degraba decat sa iubeasca. Asa cum spun multi filozofi si psihologi, oamenii incapabili de empatie nu pot iubi cu adevarat.

4. BERBEC
Nativul Berbec, extrem de incapatanat din fire, are motive temeinice atunci cand trece de la iubire la ura. Daca se simte extrem de ranit sau chiar tradat va face tot posibilul sa se razbune si sa arate ca nu este fraierul nimanui. Berbecul nu lasa fara raspuns nicio fapta rep

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here