BERBEC: BANII
Berbecul este in culmea fericirii dacA a reusit sA castige o sumA mare de bani pe propriul merit. Nativul acestei zodii nu este foarte materialist dar este suficient de realist incat sA realizeze cA fArA bani anumite vise nu se pot indeplini.

TAUR: FERICIREA PERSOANEI IUBITE
Taurii sunt impliniti dacA persoana de langA ei este fericitA. Fiecare moment in care partenerul de viatA este in culmea fericirii este un motiv de bucurie si de zambet pentru Taur.

GEMENI: DOVEZILE DE AFECTIUNE
Gemenii au nevoie constantA de dovezi de afectiune, iar atunci cand eforturile pe care le fac nu sunt rAsplAtite nicidecum, sufletul lor fiind in continuare zbuciumat, acestia suferA enorm.

RAC: GRADINA DIN FATA CASEI
Racul este in extaz atunci cand copacii infloresc iar grAdina din fata casei se umple de culori si de plante de diferite soiuri. Racul rAmane un romantic si un visAtor fArA pereche.

LEU: AMINTIRILE PLACUTE
Leul nu obisnuieste sA trAiascA din amintiri, gandindu-se mereu la ce vor face. ExistA momente cand sunt debusolati si o experientA pozitivA din trecut ii incarcA pentru a merge mai departe.

FECIOARA: NATURALETEA CELOR DIN JUR
Fecioarele nu suportA ipocrizia si preferA o persoanA insuportabilA prin felul ei de a fi decat una care sa joace la 10 mese. Fecioarele sunt incantate cand intalnesc oameni autentici.

BALANTA: LINISTEA
Momentul de liniste reprezintA pentru o BalantA paradisul total. Acestea sunt mereu in cAutarea echilibrului, fapt pentru care este foarte greu sA le provoci la aventuri extreme.

SCORPION: APRECIEREA CELOR DIN JUR
Scorpionul se simte foarte bine cand este lAudat si apreciat, chiar si dacA nu o meritA. Este mereu in cAutarea atentiei celorlalti, iar atunci cand o primeste au zambetul panA la urechi.

SAGETATOR: GLUMELE PERSOANEI IUBITE
Situatiile inedite si glumele pe care le spune partenerul de viatA ii fac pe SAgetAtori sA se simtA altfel intr-o zi plictisitoare.

CAPRICORN: CADOURILE
Capricornii sunt mAguliti dacA primesc dovezi de atentie tot timpul, si nu se uitA neapArat la cele mai scumpe cadouri, ci la cele care vin din inima.

VARSATOR: CALATORIILE
Varsatorul adora sa se plimbe mereu: nu poate sta locului o clipA. Se viseazA aproape mereu cu zambetul larg deschis iesind dintr-o decapotabila cu hainele fluturand in bAtaia vantului si a soarelui pe drum de munte.

PESTI: PROSPERITATEA SI SANATATEA
Pestii nu suportA sA ii stie pe ai lui nevoiasi sau grav bolnavi la pat. DacA poate sA ii ajute, este cel mai mare cadou pe care si-l pot face, reusind sA zambeascA intr-adevAr impliniti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here