De când este în centrul atenției cu relația pe care o are cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu are contracte bănoase și este solicitată să participe la tot felul de evenimente care îi aduc bani.

Potrivit unor surse apropiate ale vedetei, business-ul pe care îl are cu rochii îi merge foarte bine, iar despre contractele de imagine, la firme de extensii, de cosmetice sau produse de plajă nici nu se pune problema.

„A ajuns să ia și 1000 de euro pentru o postare banală. Vă dați seama ce sume frumoase încasează”, au dezvăluit prietenele ei, scrie cancan.ro.

Cine este Bianca Dragusanu?

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 16 decembrie 1983 în Petroşani şi a devenit cunoscută în lumea mondenă, după ce în mai 2009 a declarat că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino. Câteva luni mai târziu era fotografiată în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu. De atunci, frumoasa a fost supranumită „Blonda lui Bote” şi a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul românesc. În martie 2010, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar Bianca Drăguşanu s-a vopsit brunetă, pentru a scăpa de apelativul „Blonda lui Bote” şi s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea, căruia i-a dat papucii în ianuarie 2011.
Din punct de vedere al carierei, pe vremea când de abia gusta din celebritate, Bianca Drăguşanu a participat la emisiunea „Atracţie imposibilă” de la Euforia TV. Apoi a urmat un pictorial în Playboy, iar ulterior a devenit asistenta lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.
În toamna lui 2012 a participat la „Dansez pentru Tine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here