Acasă Player Asculta radio manele pe telefon, tableta sau PC

Asculta radio manele pe telefon, tableta sau PC

Radio Manele FM te insoteste acum oriunde ai merge direct pe telefonul tau mobil.
Multi dintre noi detinem telfoane mobile si poate nu stim sa le folosim la intreaga lor capacitate, de asemenea unii dintre noi dorim sa folosim telefonul pentru ca sa ascultam diferite posturi de radio dar nu stim cum sa o facem si de unde sa incepem.


Pentru a asculta live Radio MANELE ai nevoie de un telefon care trebuie sa aiba un pachet de date activat, precum wap sau internet mobil, altfel spus sa ai activat internetul pe telefon. In troleu, autobuz, in tren, la plimbare sau oricand te plictisesti daca deti un telefon cu sistem de operare Symbian sau Windows Mobile tot ceea ce trebuie sa faci e sa gasesti o aplicatie care sa permita streaming radio online (de exemplu Nokia Radio sau Resco Radio Player) si sa treci urmatorul link: http://91.121.139.194:8888/listen.pls apoi dai “Play” si poti asculta Radio Manele si “la purtator” !

Pentru cei care detin telefoane NOKIA:
Aplicatia Nokia Internet Radio Mobile Apps este recomandat sa o folositi pe telefoane care accepta o conexiune Internet WLAN, wireless. Cateva modele de telefoane compatibile cu Internet Radio sunt : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E90, N71, N73, N80, N82, N85, N91, N92, N93, N95, N96, N97

Pentru Resco Radio Player, recomandam si Resco Codec Pack (for Mobile) In cazul in care ai nevoie de ajutor te rugam sa postezi mai jos problema ta, adminul acestei sectiuni cu siguranta te va ajuta !

Revenim in curand cu mai multe detalii.

18 COMENTARII

  1. Buna seara as dori și eu o Dedicație pentru prietena mea Simona bine ai venit acasa și deasemenea pentru soțul meu Nik și mama mea Floarea melodia soarta o seara buna și frumoasa va doresc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here