Betty Stoian a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Florin Salam a luat o pauză în urmă cu ceva timp și a plecat în străinătate, la o clinică din Viena.

Celebrul manelist a considerat că are nevoie de o pauză pentru că în ultima vreme a acumulat foarte multă vreme. Florin Salam a transmis mai multe mesaje, pentru a-și liniști fanii, care erau îngrijorați că manelistul se va retrage pentru totdeauna din muzică. Acum fiica lui, Betty, a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre starea de sănătate a tatălui său.

“E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevar, dar eu de fiecare dată când îl vad, îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când sunt mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul asta, adică să fie totul mai organizat, eu pentru chestia asta îl apreciez, că a ales să faca lucrul asta. Nu s-a operat, este bine, dar un om cand muncește foarte mult, el a muncit de la 15 ani până la vârsta asa în fiecare zi și de cinci ori pe zi. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan.”, a declarat Betty Stoian, la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here