Ai un chef de munca de parca e luni in fiecare zi? Casa ta arata ca dupa razboi, dar tu tot n-ai chef sa te ridici si sa faci ordine? Te suna prietenii sa iesi in oras, dar le spui ca ti-e rau pentru a lenevi in continuare? Nu e vina ta, asa te-ai nascut!

1. Balanta. Nici cei nascuti sub acest semn nu fac eforturi prea mari pentru a-si indeplini sarcinile de zi cu zi. Le place in schimb sa se relaxeze, sa se rasfete ca niste feline la soare, asa ca n-ar trebuie sa ne mire ca este prima zodie in acest top al leneviei. Au Balantele un fel de dorinta ascunsa de a munci, insa deseori, mai ales atunci când simt ca nu sunt stimulate pe deplin, acestea isi lasa treaba neterminata.

2. Rac. Lenea de care dau dovada Racii se poate motiva mai degraba prin teama de a actiona. Asta si pentru ca acesti nativi isi fac mai mereu gânduri negre legate de viitorul lor, si acorda mai multa atentie starilor emotionale decât toate celelalte zodii. Drept urmare, multi Raci ajung sa fie adeptii mâncatului emotional ori a altor activitati marunte, fara rezultat.

3. Pesti. Acesti nativi sut printre cei mai lenesi, pentru ca au obiceiul sa renunte repede la activitatile pe care le au de indeplinit. Orice lucru marunt, orice emosie negativaemotie negativa ii pot face sa isi piarda interesul fata de munca. Totodata, au nevoie in mod constant ca cei din jur sa ii inteleaga si sa-i sustina. Daca alte zodii se reculeg prin munca, Pestii simt nevoia sa se detaseze de tot si sa se relaxeze. Poate si de asta provoaca deseori impresia ca nu sunt oameni pe care sa te poti baza.

4. Varsator. Au ei intentii bune atunci când vine vorba de munca, dar sunt foarte usor de distras de la ceea ce fac, asta si pentru ca au o imaginatie bogata si, le zboara mintea imediat la alte lucruri. in plus, Varsatorii se plictisesc destul de repede, asa ca nu e ceva iesit din comun sa lase deoparte activitatile principale si sa se ocupe de altceva. Pentru a nu se intâmpla asta, este indicat sa li se ofere frecvent activitati diferite. in caz contrar, monotonia ii va epuiza psihic.

5. Leu. Chiar daca nativii zodiei Leu se afla printre cele mai realizate persoane, au si ei momentele lor când pun pauza pentru a se bucura de o portie buna de… leneveala. Cu toate astea, activitatile distractive ii atrag de fiecare data si ii scot din starea de somnolenta in care mai intra si ei din când in când. In schimb, daca activitatile pe care le intreprind nu ii motiveaza suficient, vor renunta la ele imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here