5 semne care iti arata ca esti pregatita pentru iubire

Chiar daca recunoastem sau nu, toti visam cu ochii deschisi la marea iubire si speram, in secret sau altfel, sa ne intalnim sufletele pereche. Cu toate acestea, nu suntem pregatiti de multe ori sa traim din plin aceste sentimente si putem rata fericirea adusa de ele. Prin urmare, astazi o sa trecem in revista cateva dintre semnele care arata ca suntem gata sa ne traim marea iubire.

1. Ti-ai ales un partener care are acelasi sistem de gandire ca tine
Poate ca sistem de gandire e mult si pompos spus, insa actualul tau partener are principii de viata asemanatoare tie. Mai mult de atat, este pregatit si isi doreste o relatie stabila.

2. Nu ai nevoie de o relatie, ci iti doresti acest lucru
Una dintre cele mai mari greseli pe care oamenii le fac este sa isi puna fericirea in mainile altcuiva. De aceea, unul dintre cele mai importante semne ale faptului ca esti pregatita pentru o relatie stabila este faptul ca esti fericita cu tine insati, impacata si te iubesti asa cum esti.

Prin urmare, se poate spune ca esti independenta emotinal si nu astepti sa iti pice fericirea din cer pentru ca o gasesti in tine in fiecare zi. Esti o persoana completa si nu ai nevoie de cineva in viata ta, ci iti doresti sa oferi cuiva toata iubirea care exista in tine.

3. Nu te multumesti cu putin
Trebuie sa recunoastem, multe dintre legaturile amoroase incep din motivele gresite si sunt cladite pe fundatii superficiale. Ne multumim uneori cu mai putin, chiar cu locul doi. Poate din cauza conjuncturii, poate din cauza unei presiuni exterioare.

Atunci cand esti pregatita pentru o relatie stabila, nu te opresti la ce iti iese prima data in cale doar pentru ca se afla la locul potrivit.

4. Realizezi ca nu e nimic gresit la tine
Toate celelalte relatii care au esuat, s-au terminat prost pentru ca era necesar un astfel de deznodamant si pentru ca era inevitabil, nu pentru ca este ceva defect la tine pe care trebuie sa il repari neaparat.

5. Te simti bine singura
Teama de singuratate poate fi unul dintre semnele ca nu esti pregatita emtional pentru o relatie stabila. De aceea, multi dintre noi se multumesc deseori cu relatii de conjunctura, care sa umple golurile din case. Acestea nu umplu, insa, si golurile din suflet pentru simplu motiv ca piesa din acest puzzle nu se va potri perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here