Florin Salam susține că nu are telefon mobil și nici nu vrea să-și cumpere.

În vreme ce telefonul mobil a devenit un obiect considerat indispensabil pentru cei mai mulți oameni, Florin Salam susține că nu deține un astfel de aparat și că nici nu-l interesează acest lucru. Manelistul argumentează prin faptul că dacă ar avea telefon, ar fi sunat non-stop de prieteni și fani și că n-ar mai avea timp să facă altceva.

”Eu nu am telefon de 4 ani de zile, jur pe măicuța mea. Mai sun la copiii mei, de la Dan, de la ăia, că le știu numărul pe de rost. De ce? Nu-mi place să… Înseamnă să stau toată ziua pe telefoane, să înnebunesc cu capul, și așa nu prea mai sunt sănătos, ca idee (râde). Că sunt neam cu Mircea Nebunu’, cum să fiu sănătos! Haha, nu mă, era o metaforă…”, a explicat Florin Salam într-un live pe Facebook

Salam spune că legătura dintre el și oameni este mult mai profundă și preferă să stea de vorbă cu oamenii în mod direct, la spectacole. Astfel, el poate să simtă mai bine energia acestora care de multe ori l-a ridicat de la pământ.

”Legătura dintre mine și oameni este cum mă învață Dumnezeu. Eu, și când am greșit vreodată, n-am greșit să supăr oameni, am greșit pentru că așa a fost să fie. Știi cine mi-a dat putere să uit și că am greșit, și că poate n-am chef într-o zi să cânt? Oamenii mi-au dat putere să-mi placă din nou să cânt, să stau pe scenă, să comunic cu ei, să-mi placă pentru ce m-am născut”, a mai spus Florin Salam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here