Marian Mexicanu paraseste si el Romania, decizia a fost luata in urma unor probleme de familie. Manelistul face dezvaluri naucitoare despre fosta sotie.

„Merg la biserica sa-i multumesc lui Dumnezeu. Rautatea oamenilor nu o poate schimba nici Dumnezeu. Eu pentru ei sunt un om mort. M-am dat la o parte, eu pentru ei le-au spus: «Sunt un om mort. Pentru voi, sunt un om mort». Si deja incep sa-mi fac viata cat mai am de trait, Cristi, plec in strainatate si cu asta basta! Cant… copiii sa fie sanatosi. Pana acum am fost sluga lor, am fost sluga copiilor mei si a familiei mele.

Da nu se poate: ca si copil sa-mi rogi moartea mie!?! Este dureros, nu se poate, invatati de Paula, cati bani le-am dat… Eu de o luna de zile m-am suparat si nu le-am mai dat niciun ban. Dar, d-aia merg sa ma rog. M-am rugat pentru Paula, sa-i dea Dumnezeu minte, sa nu ma indeparteze de copiii mei.

M-am rugat pentru copiii mei, sa puna Dumnezeu si Sfantul Nectarie minte si dragoste in sufletul lor pentru mine, ca sunt tatal lor”, a declarat Marian Mexicanu’ intr-o emisiune TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here