Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam a postat, în această după-amiază, un clip video pe o reţea de socializare, prin care îşi cere scuze pentru scandalul provocat la nunta de la Milano. Interlopul a explicat că în momentul în care l-a bătut pe manelist se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor şi nu a gândit, informează observator.tv.

„Sunt Lower, eu sunt băiatul cu accidentul de aseară, cu Salam. N-am nimic cu Salam, îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam. Salam e nașul meu de familie. Să țineți cont că n-am avut nimic cu Salam. Nicio problemă n-am avut cu el. Am fost numai prieteni. N-am avut nicio divergență față de el. Am fost băut. Am fost drogat. N-am știut de capul meu ce mai fac. Eu îmi cer scuze, încă odată, din partea mea la familia lui Salam, la mama lui, la copiii lui. Să ținți cont ca eu pe Salam îl iubesc și e familia noastră.

Vă mulțumesc, dar cu mesajele pe care le trimeteți, vă rog frumos să vă opriți, că nu-i așa, ce zice lumea. N-am nimic cu Salam. Salam chiar acum trebuie să vină, să ne întâlnim, să-mi cer scuze de la el”, a afirmat agresorul pe pagina sa de socializare.

Florin Salam a reacţionat după scandalul de noaptea trecută şi a povestit prietenilor că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel unde a fost ţinut timp de 10 ore.

Totul s-a întâmplat la o nuntă în Milano, acolo unde Florin Salam a fost invitat să cânte, noaptea trecută.

La un moment dat, spre dimineaţă, în timp ce manelistul era înconjurat de numeroşi invitaţi şi le dădea dedicaţii, unul dintre bărbaţii din jurul lui l-a lovit cu pumnul în faţă.Imediat după lovitură, agresorul a fost imobilizat de prietenii săi, în timp ce Salam a fost scos din restaurant şi dus într-o cameră de hotel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here