Liviu Pustiu mesaj
Liviu Pustiu mesaj

Liviu Puștiu a reacționat, la două zile după ce Florin Salam fusese lovit cu pumnul dîn figură la un botez în Italia, în timp ce cânta. Interlopul care l-a lovit pe celebrul manelist avea să spună că îi pare rău și a făcut-o pentru că era sub influența alcoolului și al drogurilor.

Liviu Puștiu este doar unul dintre maneliștii care au luat atitudine, în urma evenimentului reprobabil de sâmbătă noaptea. „Vreau să transmit câteva vorbe, câteva sugestii pentru artiștii din lumea noastră. M-am liniștit un pic. Meseria noastră e una frumoasă și periculoasă. Mă doare sufletul de azi dimineață, că s-a ajuns prea departe. După atâția ani de muncă, noi suntem bătuți și înjurați de copii și de familie, de drogați! Din 2007 nu mai cânt pentru astfel de oameni că am înțeles ce înseamnă asta, dar vreau să fiu tratat ca și ce sunt eu, ca om, cu respect. Eu respect pe toată lumea!
Mă duc la cântări să mă înjure de familie și de copii, după să se îmbete și să se drogheze și să-mi dea cu pumnul, după care, a doua zi, să-mi dea cu pumnul!” a spus Liviu Puștiu, pe Facebook.

Florin Salam a fost lovit cu pumnul în plină figură, în timp ce cânta, de un membru al unui clan de interlopi, Lower Stan, la un eveniment ce a avut loc în Italia. Artistul a declarat că evenimentul din Italia la care a fost lovit a fost „ultima cântare”. Asta pentru că vrea să fie în siguranţă şi să aibă grijă de familia sa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here