Loredana Chivu a vorbit în cadrul unei emsiuni despre tentativa de sinucidere. De asemenea, a vorbit și despre scandalul în care a fost implicată. Iată ce a mărturisit vedeta în legătură cu acest subiect.

Loredana Chivu, declarații despre tentativa de sinucidere
Loredana Chivu a recunoscut că a fost la un pas de moarte. Însă nu a vrut să se sinucidă. Pur și simplu nu putea să doarmă, motiv pentru care a luat mai multe somnifere.

„N-am încercat să mă sinucid, de patru ani iau nişte somnifere am probleme cu somnul, eram cam supărată, fiind agitată nu îşi făceau efectul.

Am mărit doza fără să îmi dau seama. Am fost la un pas de moarte. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam să îmi mişc mâinile şi picioare, nu îmi puteam să deblochez telefonul. Am reuşit să îmi anunţ o prietenă să cheme salvarea. M-am târât pe jos şi am deschis uşa, ca ambulanţa să aibă pe unde să intre, aveam tensiunea foarte mică, am stat sub prefuzii.

Când sunt supărată mă duc să dorm, aşa mă calmez. Nu aş da vina pe cineva. Eu sunt responsabilă de deciziile mele, eu am luat acele somnifere. Avem în spate patru ani, îţi mai verşi nervii, ne-am certat. Scandaul s-a întâmplat înainte să plece de acasă, apoi eu m-am pus să dorm, am vrut să vorbesc cu el şi am coborât la maşină.

Stăteam pe vine pentru a ajunge la nivelul lui, eu am vrut să clarific cu el situaţia, i-am găsit nişte mesaje cu alte domnişoare. Nu ne mai împăcăm.”, a spus vedeta în cadrul emisiunii.

Vedeta a recunoscut că s-a certat cu iubitul ei. De asemenea, nu mai există cale de împăcare între ei. După ce s-au certat, Loredana Chivu a vrut să se calmeze dormind. Dar, pentru că nu reușea să adoarmă, a luat o doză mai mare de somnifere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here