Deoarece ne apropiem de anul 2013 echipa noastra doreste sa va multumeasca pentru ca zilnic ati fost alaturi de noi. Zilnic ne-ati ascultat muzica si astfel am depasit toate asteptarile noastre de audienta. Speram ca anul care vine sa fie la fel de bun, iar voua celor care ne ascultati si celor care ne vizitati site-ul sa va aduca multa sanatate, fericire, lumina in suflete, succes in toate actiunile voastre si prieteni dragi care sa fie alaturi de voi. Pentru anul 2013 venim cu multe surprize, concept nou de radio manele si multe proiecte ambitioase.

Mesaje de revelion pentru voi de la intrega echipa:

Alina: In contul tau nr 200.. la banca “viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii! Bucura-te atunci cand il vei goli! La Multi Ani 2013 !

Denisa:  E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Marius: Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un an nou cum ai visat!

Sofia: Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here