Manelistul a cumparat 20 de hectare de teren langa Petrosani si a crezut ca va face bani din cultivarea cartofilor, dar a esuat lamentabil!

Nicolae Guta a cumparat 20 de hectare de teren pentru a planta cartofi si porumb, dar afacerea a picat din cauza crizei economice. In urma cu cinci ani, Nicolae Guta a devenit proprietarul unui teren de 20 de hectare langa Petrosani, orasul sau natal. “Am vrut sa iau un credit bancar, sa infiintez o ferma si sa cultiv cartofi, in primul rand, dar si porumb. Din pacate, nu mai merge nimic acum”, dezvaluia, la un moment dat, manelistul. Pana la urma, totul a picat: “Am avut numai de pierdut din aceste afaceri, pentru ca si daca as vinde acum terenul, as scoate doar jumatate din cat am investit”.

Nicolae Guta s-a lansat la Timisoara, a cantat la Petrosani, in restaurante, iar astazi este printre cei mai cunoscuti cantareti de manele din Romania. Muzica sa se asculta chiar si peste hotare. Unul dintre fratii lui a ajuns cunoscut in Valea Jiului, dar nu pentru muzica, ci pentru afacerile cu fier vechi. La fel ca Nicolae, Samir si-a construit o vila imensa in localitatea Iscroni.

Manelistul are doua fete si doi baieti: Nicoleta, Marian, Dana si Nicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here