În plină pandemie de coronavirus și după ce președintele țării a decretat stare de urgență, a fost luată încă o măsura în încercarea stopării răspândirii coronavirusului.

România are 36 de puncte de trecere a frontierei, însă de pe data de 14 martie, ora 16:00, de teama coronavirusului, 17 dintre acestea au fost închise temporar.

În Europa numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut dramatic, în contextul stopării răspândirii virusului, autoritățile din țara noastră au decis închiderea temporară a următoarelor puncta de trecere: Bechet, Dobromir, Lipnița, Năidaș, Negru Vodă, Oancea, Porțile de Fier II, Rădăuți Prut, Săcuieni, Salonta, Sighetu Marmației, Turnu, Turnu Măgurele, Valea lui Mihai, Zimnicea.

La restul punctelor de trecere timpul de așteptare este de până la 20 de minute. Traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II Autostradă, poate cea mai aglomerată vamă, pe sensul de intrare în țară, timpul de așteptare pentru a ajunge la punctul de control este de zece minute, conform aplicației TraficOnline a Poliției de Frontieră.

Ucraina închide granițele cu țara noastră

În noaptea de luni spre marți, Guvernul din Ucraina va închide toate granițele cu România, Ungaria, Polonia, Belarus, Rusia, Slovacia și Republica Moldova. Cei care vor mai putea pătrunde pe teritoriul ucrainean vor fi doar cetățenii ucraineni și șoferii de TIR care transport mărfuri alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here