soacra
soacra

Intradevar, soacra iti poate face viata un calvar sau te poate ajuta si intelege, mai ceva ca o mama. In cazul in care va stiti a fi in prima tabara, poate va doriti uneori ca cineva sa va fi avertizat inainte de a face acest pas si de a va casatori cu un “baiat al mamei”. Acum insa, una dintre cele mai cunoscute metode de a determina ce fel de soacra iti doresti, este cu ajutorul zodiei.

Taur
Chiar daca nu este caracterizata de incapatanare, ea este foarte curioasa. Intotdeauna va sti ce se intampla in familia copilului ei si nu va vrea decat sa fie si ea prezenta ori de cate ori se va lua cate o decizie importanta. Nu-si va anunta mereu vizitele, ii plac “surprizele”, prilej de a-si baga nasul si mai mult in problemele familiale. De la ea vor porni certurile intre tine si sotul tau, deoarece aveti pareri diferite si credeti ca sotului i-a venit timpul sa se maturizeze si sa nu mai aiba nevoie de “mamica”.

Scorpion
Chiar daca alegerea ii apartine pe deplin copilului dumneavoastra si ati avut pana acum incredere in el ca a luat exact cele mai bune decizii, acum nu sunteti de aceeasi parere. Nu o veti accepta niciodata pe nora, considerand ca nu va fi nici in 100 ani buna pentru el. Este copilul dumneavoastra, i-ati acordat cea mai buna educatie, este cel mai frumos si cel mai destept si nici o alta femeie nu va va putea locul in viata lui chiar daca sentimentele de iubire sunt diferite. Certuri dese, foarte dese, in care sotul, din nefericire nu are un cuvant de spus, fiind pus intre ciocan si nicovala.

Rac
Deoarece semnul tau zodiacal este caracterizat prin grija deosebita pentru cei dragi, din familie, ca soacra, iti vei aduce nora pe calea disperarii. Vei dori sa fii in central universului lor, vei vrea ca parerile sa-ti fie luate in considerare si parerea ta sa conteze. Te vei autoinvita sa locuiesti cu ei si sa te implici activ in viata nepotilor. Nu accepti refuzuri si poti parea destul de ostila. Chiar daca intentiile sunt foarte bune si nobile, exista riscul ca aceste relatii dintre voi sa se rupa.

Leu
Ca si rege al „junglei”, tot ce faceti este bine si trebuie sa fie luat drept exemplu, de ceilalti. Bineinteles ca nu acceptati ca nora dumneavoastra sa nu se supuna acestor reguli si sa faca propriile alegeri si greseli pe care le-ati facut inainte. Incercati sa o impingeti spre anumite directii, impunandu-va punctul de vedere si mai mult ordonand ci nu dand sfaturi, si din aceeasta cauza relatiile vor deveni tensionate si de multe ori se ajunge la cearta.

Balanta
Sunteti zodia care este ingrozita la aflarea vestii casatoriei baiatului dumneavoastra. Cu greu acceptati faptul ca va pleca de sub ochii si grija dumneavoastra si altcineva va va lua locul in aceasta ecuatie. Aveti tendinta sa credeti ca sunteti data la o parte si va simtiti respinsa, desi nu e deloc asa si pe alocuri exagerati. Sunteti excesiv de geloasa si nu apreciati nici un gest facut de nora pentru a va atrage spre ea; o considerati a fi inamicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here