Boris Johnson va îndemna toți englezii să facă două teste Covid pe săptămână pentru a contribui la ieșirea din restricții.

La o conferință de presă care va avea loc în această seară, prim-ministrul va confirma următoarea etapă a planului de deblocare. Magazinele, sălile de sport și sălile de coafor se vor redeschide de săptămâna viitoare. Puburile, restaurantele și cafenele vor avea, de asemenea, o redeschidere limitată pentru clienții în aer liber, potrivit Dailymail.

Dar miniștrii se tem că chiar și această eliberare prudentă a economiei ar putea duce la o creștere a cazurilor care ar putea încetini progresul din ultima perioadă sau, mai rău, ar putea îndrepta Anglia într-o direcție alarmantă.

Englezii vor primi gratuit 2 teste rapide în fiecare săptămână
Autoritățile din Anglia au un plan de miliarde de lire sterline prin care îi vor invita pe cetățeni să facă 2 teste gratuite de Covid pe săptămână.

Testele rapide, care produc rezultate în doar o jumătate de oră, nu necesită analize de laborator și vor fi disponibile pentru utilizare la domiciliu.

Boris Johnson a declarat duminică că ”este necesar un program uriaș de testare pentru a se asigura că sacrificiile făcute în ultimele luni nu sunt irosite”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here