2019 are toate ingredientele cosmice pentru un an special pentru cei născuți în semnul Fecioarei, atât ca ​​dezvoltarea personală, cât și prin parteneriate și relații.

Schimbarea a fost deja resimțită în domeniu încă din septembrie 2018 și va continua ascendent și în acest an.

Este un an ideal pentru căsătorie sau creștere prin intermediul unui parteneriat, mulți dintre nativii acestui semn vor deveni părinți sau vor da naștere unor idei noi.

Până în luna mai este nevoie de un anumit control pentru a intra într-un anumit cadru, iar din acel moment până în septembrie, cel puțin, va urma o perioadă de creștere intensă.

Este posibil să îți organizezi un regim de viață cu ore fixe care să mănânci dar să fii și cu ochii pe cântar deoarece dieta ta până în august – septembrie ameninţă să dea pe dinafară.

Sănătatea este mult îmbunătățită faţă de anii trecuţi, dar totuși, trebuie să o urmăreşti atent. Dragostea și viața socială au început să devină mai interesante de pe la sfârşitul anului trecut și ai simțit primele schimbări.

Acum, schimbările și entuziasmul se accelerează, pe măsură ce planeta iubirii care pentru tine este Uranus, care este în Taur și care s-a mutat ferm în Casa a 9-a, încă de anul trecut, pentru următorii șapte ani.

Va fi un an al prosperității și al vieții trăite din plin, un an al plăcerilor senzuale, al optimismului și a extinderii orizonturilor îndepărtate. Tendința care va continua și în anul 2020. Stima de sine şi încrederea în sine au fost minunate anul trecut si vor fi minunate și în 2019.

Prieteniile au fost testate anul trecut, iar această tendință continuă și anul acesta. Există o nevoie interioară de a elimina prietenii falși, de a separa oile de capre. În principal, toate se schimbă brusc și precipitat. Este un an (și mulți ani care vor vini) de a învăța să te lași dus de val și să te adaptezi la schimbare.

Cosmosul nu te va lăsa să să te cufunzi într-un râu de senzații, chiar dacă va fi unul plăcut. Nu încearcă să te tortureze și nici să te obosească, are atât de multe alte delicii noi pentru tine dar trebuie să te facă să te rupi de atașamentele care nu îți mai sunt de folos.

Cele mai importante domenii de interes îm 2019 vor fi corpul, imaginea și aspectul personal, plăcerile organismului și finanțele după 3 decembrie și familia, preocupările legate de ea, sănătatea, dragostea și activitățile sociale, un trend care va continua mulți ani de acum încolo.

Căile tale de împlinire majoră în anul următor sunt corpul, imaginea, apariția personală și bucuriile plăcerii senzuale până la 16 noiembrie și după 16 noiembrie, finanțele, religia, filozofia, călătoriile în străinătate și învățământul superior.

Oportunitățile anului

Credința în tine și o atitudine îmbunătățită față de viață sunt cele mai bune oportunități. Jupiter va rămâne în semnul său până la sfârșitul lui noiembriem nai orecis 3 decembrie și îți va aduce beneficii dacă dorești să mergi înainte cu viața ta. Șansele de reușită sunt în jurul tău undeva de pe la mijlocul anului.

Limitările anului

Permite oamenilor noi să intre în viața ta fără să se simtă amenințați și să învețe să te susțină. Nu ai niciun motiv să te simți mai puțin atent de ceilalți oameni acum, deoarece ești membru de care are nevoie orice echipă căreia te alături în 2019.

Domenii de interes

Dragoste: Casa a 7-a a dragostei și a relațiilor sociale devine o importantă casă în acest an și pentru încă mulți ani de acum încolo.

Așa cum am menționat, este o zonă foarte interesantă a vieții, dar și foarte instabilă. Pot avea loc acum și căsătorii și divorțuri care vor zgudui întregul cerc social din care faci parte.

Modele vechi sunt distruse ca să se formeaza altele noi. În multe cazuri, vedem o ruptură aproape totală cu tradiția și cu trecutul. Te duci pe drumul tău, în felul tău. Pari să ignori complet tot ceea ce ai învățat vreodată despre dragoste și relații, mai ales dacă aceste lecții au venit de la părinți, profesori sau societate.

Vei afla singur ce îți priește. Vei învăța despre dragoste prin încercări și greșeli și în timp ce vei face câteva erori pentru că ele sunt inevitabile, vei avea, de asemenea, multe succese, multe trăiri speciale și vei descoperi multe lucruri legate de dragoste. E ca și cum ai vrea libertatea totală.

Vrei să te poți iubi cu cine vrei, când vrei. Nu dorești să fi legat acum, imediat, dar în timp ce mulți dintre voi s-ar putea căsători în anii următori, oportunitatea acestui lucru rămâne încă în discuție.

Schimbările de afecțiune, bruscă și rapidă, sunt probabil un simptom curios în zilele noastre. Aceste schimbări sunt la fel de confuze pentru tine, ca și pentru iubitul sau iubita ta.

Poți fi îndrăgostit un minut și să refuzi dragostea în următorul minut ca apoi să fii iar îndrăgostit. Scenariul cel mai probabil este o serie de iubiri, care sunt ca și căsătoria.

Adevărul este că te afli într-o perioadă de experimentare socială. Bucură-te de ceea ce ai. Nu rămâne blocat în nici o experiență prea mult timp. Nu plânge când un înger pleacă, căci în spatele lui este arhanghelul.

Cea mai frumoasă formă de dragoste ar fi aceea în care schimbarea și experimentarea se pot întâmpla în cadrul uneia și aceleiași relații, dar acest lucru se întâmplă destul rar.
Dragostea vine brusc si iese din cadru tot în acest an.

Nu știi niciodată când te va greva în sentimente. Nu știi niciodată când va pleca. Bucură-te întotdeauna de momentul pe care îl trăiești. Te vezi foarte bine și foarte mult, ceea ce nu este rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here