Incapatanarea este un atribut cu doua taisuri: cand nu prea exista, persoana pare delasatoare si in bataia deciziilor celorlalti, cand exista in doze mari, nu ne mai convine si o vedem ca si pe un defect peste care nu putem trece.

Ei bine, daca inca nu cunoasteti acest aspect al personalitatii persoanelor din jurul vostru, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu un top al celor mai incapatanate zodii, pentru a vã face zilele mult mai usoare.

Berbec
Berbecii se afla pe primul loc in topul nostru, din simplul motiv ca nimic nu intrece incapatanarea lor, este o trasatura innascuta si bine impregnata a personalitatii lor. Nu concep sa treaca prin viata fara a se „impune” in acest mod.
Fie ca este vorba de cel mai nesemnificativ lucru, fie de cel mai important, trebuie sa aiba intotdeauna dreptate si sa castige, vazandu-se usor superiori peste ceilalti, pentru a-si hrani orgoliul si pentru a-si demonstra ca sunt cei mai buni. Berbecul se mai poate domoli in dragoste, in momentul in care isi intalneste jumatatea, cand aceasta il va face sa inteleaga ca lucrurile nu se vor desfasura normal daca el nu va face cateva compromisuri si nu va lasa de la el.

Rac
Singura diferentã dintre Berbeci si Raci o face faptul ca incapatanarea Berbecilor este nativa, pe cand Racii mai mult o dobandesc treptat pe parcursul vietii, in functie de ce persoane intalnesc in cale. Din momentul in care aceasta trasatura este pornita, nu mai exista cale de intoarcere. De cele mai multe ori, nici ei nu sunt constienti de cat de incapatanati sunt si au tendinta sa traiasca in negare. Singura mare problema apare in momentul in care sunt pusi in fata unui real compromis iar din „nu” nu-i mai puteti scoate. Cand vine vorba de rezolvarea unei probleme, caile de mijloc nu exista!

Leu
Aceeasi problema apare si la Lei – nu vor recunoaste in veci ca sunt incapatanati! Acestia nu vor spune in fata altcuiva ca ei ar fi capabili de ceva rau sau ca trasaturile lor ar da in defecte, in ceva negativ. Mandria lor nu va accepta ca sunt incapatanati si vor ascunde acest lucru extraordinar din bine pana in momentul in care-si vor arata coltii. Sunt, de regula, persoane energice, colerice, dar cand se simt calcati pe „batatura”, nu veti mai reusi sa o scoateti la capat cu ei.

Capricorn
La Capricorni putem vorbi de o alternare a incapatanarii, un echilibru – nici prea mult, nici prea putin, dar atat cat este necesar pentru a duce toate planurile la bun sfarsit si pentru a excela in ceea ce isi propun. Nu dau in extrema dura, in care trebuie sa se faca asa cum au poruncit, dar nici nu se lasa prada sortii, destinului, fara a avea vreo opinie in legaturã cu ceea ce se intampla.

Pesti
Daca aveti in preajma in nativ al acestei zodii, sigur v-ati lovit de incapatanarea lui fara margini. Pentru el nu exista gri, ci doar negru sau alb. Nu exista ca parerea prietenilor, familiei sa fie mai buna decat ceea la care s-a gandit el in ultima secunda. Va face exact cum il taie capul si nu va lua in considerare nici un fel de atentionare chiar daca este mai mult ca sigur ca drumul lui nu este cel bun. La Pesti, incapatanarea vine mana-n mana cu orgoliul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here