Taur
Adepți ai naturaleții și simplității, Taurilor nu le plac lucrurile complicate, așa că adesea preferă rutina în locul marilor provocări. Sunt sociabili, au simțul umorului, le place să trăiască bine, iar dacă vreți să le faceți o surpriză, pregătiți-le o cină sofisticată și vor fi cei mai fericiți. Proverbul pentru ei: „Dragostea trece prin stomac”.

Gemeni
Versatilitatea și dualitatea sunt printre principalele trăsături ale acestei zodii. Gemenii au capacitatea incredibilă de a-și schimba comportamentul foarte rapid, se entuziasmează foarte repede, dar se supără rapid dacă nu primesc ceea ce consideră că merită. Uneori sunt ca niște copii cărora le place joaca și nu ai cum să te plictisești alături de ei. Proverbul pentru ei: „Adevărul trebuie rostit uneori în glumă”.

Rac
Conservatori, nativii din Rac sunt încântați de siguranța oferită de căldura căminului familial. Pentru ei, casa este refugiul perfect atunci când au nevoie de un pic de singurătate. Sunt sensibili, creativi și au multă imaginație. Adesea devin foarte sentimentali, iubirea ocupă, de altfel, o parte foarte importantă în viața lor. Proverbul pentru ei: „Cearta îndrăgostiților este renașterea dragostei”.

Leu
Gloria, faima, dorința de a avea succes și de a conduce sunt trăsăturile care-și pun amprenta asupra personalității celor născuți în zodia Leului. Ambițioși, creativi și extrovertiți, au încredere deplină în forțele lor, iar prestigiul social este foarte important. Proverbul pentru ei: „Nu promite când ești fericit, nu răspunde când ești nervos, nu lua decizii când ești trist”.

Fecioară
Trăsătura dominantă a acestei zodii este perfecționismul. Atenți la orice detaliu, cu un simț critic deseori exagerat, nativii Fecioară sunt cunoscuți și pentru atitudinea lor rezervată. Răbdători, calmi, discreți, preferă să execute sau să-i ajute pe ceilalți și nu au inițiative decât atunci când nu au de ales. Proverbul pentru ei: „Răbdarea este un unguent bun pentru orice rană”.

Balanță
Balanțele se află printre cele mai civilizate semne ale zodiacului. Sunt amabili, diplomați, le place armonia și le displace să se afle în conflicte. Sunt atenți la nevoile celorlalți și sunt foarte sociabili. Știu să aprecieze eforturile celor din jur și le place să lucreze în echipă. Proverbul pentru ei: „Când cineva nu înțelege o privire, cu atât mai mult nu va înțelege o lungă explicație”.

Scorpion
Scorpionii sunt puternici, hotărâți și perseverenți. Deși de multe ori sunt rezervați și par retrași din activitățile sociale, ei observă tot ce se întâmplă în jur și au adesea păreri critice. Dacă își canalizează energia, pot avea realizări uimitoare în orice plan. Nu sunt foarte flexibili, iar dacă i-ai supărat, trebuie să te aștepți oricând la o răzbunare. Proverbul pentru ei: „A reuși să-ți stăpânești un moment de mânie înseamnă a-ți scuti un secol de remușcări.”

Săgetător
Generoși, prietenoși, sinceri, Săgetătorii sunt printre semneșe pozitive din zodiac. Își păstrează optimismul, chiar și atunci când lucrurile devin dificile și greu de controlat. Sunt intuitivi, iar talentul lor organizatoric este extraordinar. Își ghidează viața după principii clare, iubesc adevărul și lucrurile frumoase. Proverbul pentru ei: „Oamenii care se iubesc nu insistă asupra greșelilor celuilalt.”

Capricorn
Capricornii sunt disciplinați, loiali și dispuși să muncească pas cu pas până își ating obiectivele. Generoși, ambițioși și hotărâți, nu sunt printre cele mai fericite semne ale zodiacului, adesea fiind pesimiști sau melancolici. Sunt destul de neîncrezători, dar, o dată ce le-ai câștigat încrederea, sunt prieteni de nădejde. Proverbul pentru ei: „A te întâlni cu cineva și a te împrieteni cu el, nimic mai ușor; a rămâne împreună și a trăi în pace – iată ce e greu.”

Vărsător
Cu o imaginație și creativitate ieșite din comun, Vărsătorii sunt atrași tot timpul de proiecte noi, probabil și din dorința de a învăța și de a ști cât mai multe. Sunt sinceri, deschiși și foarte toleranți, poate printre cei mai înțelegători și nepărtinitori din întreg zodiacul. Vărsătorilor le place să-i ajute pe ceilalți, adesea necondiționat. Proverbul pentru ei: „A-i mulțumi pe toți este un țel care nu poate fi atins niciodată”.

Pești
Liniștiți, înțelegători și prietenoși, nativii din Pești sunt visătorii zodiacului. Sunt sensibili la sentimentele celorlalți și adesea sunt mai preocupați de problemele celor din jur decât de cele ale lor. Sunt curajoși și te poți baza pe cuvântul lor atunci când spun că fac ceva. Nu întârzie niciodată în a-și îndeplini sarcinile profesionale și sunt colaboratori excelenți. Proverbul pentru ei: „Când mergi, mergi, când stai, stai, dar niciodată nu ezita!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here