Florin Salam are probleme cât se poate de serioase. Mai exact, pe lângă problemele pe care le are în plan personal, acum are și în plan profesional din cauza unui membri vechi al trupei sale.

Mai exact, colaborator al lui Florin Salam de mai bine de 10 ani, Marian Gheorghe, unul dintre cele mai cunoscute figuri ale trupei celebrului manelist, a decis să ”evadeze” din București, constrâns de datoriile acumulate pe la cămătari.

”Am plecat din București din cauza voastră, a cămătarilor care nu ați acceptat bani pe rând și am făcut tot ce am putut să vă trimit din bani. V-am trimis bani așa cum am putut! M-am mutat departe de familia mea, nu mai cânt deocamdată unde stiți voi! Așteptați să încep să cânt și după aceea o să vă trimit bani, așa cum am făcut până acum”, a explicat Marian Gheorghe, pe contul lui de socializare.

Mai mult, susțin sursele noastre, decizia manelistului de a pleca din București, departe de familia lui, a fost luată pentru că, deja, toți cei apropiați lui au fost amenințați de oamenii cărora acesta le datorează sume mari de bani, iar acum se spune că Marian Gheorghe, fostul membru al trupei lui Florin Salam, este plecat și din țară, nu doar din Capitală.

De altfel, apeluirile făcute de Marian Gheorghe la răbdarea cămătarilor cu care are probleme au fost nenumărate. ”Fac o ultimă postare cu privire la situația legată de problemele mele cu “prieteni” mei, cu care am de încheiat niște socoteli! Nu mă forțați să fac greșeli mari, vedeți-vă de viața voastră și lăsați-mă în pace! Fraților, o să vă trimit bani pe rând! Cei care ați primit până acum din bani mai aveți răbdare să plătesc și altora! Dacă nu puteți avea răbdare și mă sunați sau puneți presiune, merg direct la Poliția Capitalei și le fac cunoscută situația exact așa cum este! Poate așa înțelegeți! Vă spun toate aceste lucruri că să nu ajungem la altele și să fiu lăsat să vă dau bani voștri”, a mai anunțat manelistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here