Acţionează şi abia apoi se gândesc la consecinţe. Sunt dependenţi de adrenalină şi iubesc riscurile – îi fac să se simtă cu adevărat vii.

Berbec

Berbecul este considerat cel mai impulsiv nativ al horoscopului. Acţionează şi abia apoi se gândeşte la consecinţe. Este dependent de adrenalină şi iubeşte riscurile – îl fac să simtă că trăieşte cu adevărat. Se teme să se gândească prea mult la riscuri, deoarece l-ar putea împiedica să acţioneze. Berbecii sunt aventuroşi, curajoşi şi plini de viaţă. Cu toate acestea, tind să spună lucrurile prea direct, indiferent de circumstanţe, ajungând să rănească oamenii pe care îi iubesc, scrie yourtango.com.

Gemeni

Ştim cu toţii ce se spune despre Gemeni: că au două personalităţi şi tind să cântărească lucrurile pentru ca rezultatul să fie în avantajul lor. Cu toate acestea, astrologii spun că uneori sunt mai precauţi şi mai îngrijiţi, dar, de cele ami multe ori, sunt nesăbuiţi şi nebuni. Nu sunt grozavi în luarea deciziilor şi au tendinţa de a acţiona impulsiv. Indiferent de rezultatul unei decizii impulsive, Gemenii vor fi întotdeauna capabili să-l transforme într-o poveste grozavă de spus la petreceri sau alte evenimente sociale.

Săgetător

Dacă un Săgetător simte presiune în jurul lui, este foarte posibil să ia o decizie impulsivă pentru a reuşi să iasă din situaţie. Nu le place să se simtă obligaţi să facă anumite lucruri, aşa că îşi vor urma impulsurile. Săgetătorii sunt nerăbdători şi sunt predispuşi să ia decizii greşite care ar putea avea consecinţe negative, dar nu le pasă. Spun adevărul verde în faţă, fără să se gândească la faptul că pot răni persoanele din jurul lor. Îşi depăşesc limitele de fiecare dată, fără să ţină cont de consecinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.