Loredana Chivu e in lacrimi din nou, dupa ce s-a despartit de iubitul ei, Mihai. Blondina a fost umilita de iubit, care ar fi inselat-o cateva luni bune cu o cunostinta a ei!

Lacrimi si suferinta pentru Loredana Chivu, la doar cateva ore dupa ce a avut un Paste asa cum nu visa, alaturi de iubitul ei, Mihai, si cei apropiati. Imediat dupa Paste, blondina s-a despartit de Mihai, dupa ce ar fi fost umilita in ultimul hal de el!

Loredana Chivu si Mihai lasau impresia ca se iubeau enorm. Mai mult, cei doi aveau planuri serioase de viitor impreuna, isi doreau sa se casatoreasca si sa aiba si copii, insa abia dupa ce se mutau la casa lor, caci isi propusesera sa cumpere o locuinta mare. In ultima perioada insa, lucrurile intre ei nu par sa mearga atat de bine, cei doi despartindu-se si impacandu-se de cateva ori. Mai mereu si-au mai dat sanse, insa, ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.

Conform surselor din anturajul Loredanei Chivu, vedeta nu mai vrea sa auda de Mihai, sustinand ca a fost umilita in ultimul hal.

La scurt timp dupa ce s-a despartit de iubit, Loredana Chivu a lasat de inteles si pe pagina sa de socializare ca e in lacrimi si ca ar fi fost umilita de el. Initial, blondina a postat un anunt “Sfarsitul unei relatii”, langa care a scris “Si am ajuns la sfarsitul unei mari minciuni”. Mai apoi, fanii ingrijorati au intrebat-o ce a patit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.