Aşteptăm o toamnă mai echilibrată și mai optimistă, după sezonul cald care ne-a adus îngrijorare și instabilitate. Fiecare dintre noi a pierdut ceva din cauza pandemiei de coronavirus, dar horoscopul toamnei 2020 arată că lucrurile încep să se îndrepte spre bine, dacă facem un efort să fim mai responsabili și mai implicați.

Berbec: Încep să crească veniturile din octombrie
Va începe o perioadă mai frumoasă în familie pentru nativii Berbeci, în mod special pentru femeile din această zodie, arată horoscopul toamnei 2020. Doar lipsa banilor poate aduce necazuri în dragoste, dar Berbecii vor fi, în general, feriţi de surprize neplăcute în relaţiile de cuplu. Vor fi mult mai deschişi la schimbări, ceea ce îi va ajuta să câştige încrederea deplină a partenerilor lor. În cursul lunii septembrie, este posibil să călătorească mai mult decât până acum şi ar putea avea probleme de sănătate din cauza drumurilor lungi şi obositoare. Bărbaţii, îndeosebi, ar putea avea probleme cu ficatul sau cu fierea. În ceea ce privește cariera, vor veni zile mai bune de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie, astfel că pe parcursul toamnei vor reuşi să câştige mai bine decât la începutul acestui an. Octombrie este luna în care vor avea o surpriză deosebită legată de veniturile lor.

Taur: O colaborare poate aduce beneficii!
Iubirea poate fi capricioasă pentru zodia Taurului. Nativii Taur vor lăsa relaţiile intime şi dragostea pe locul doi, punând cariera şi viaţa lor socială pe primul loc. Cu toate că nu sunt interesaţi de relaţii noi, o bună parte dintre nativi vor avea ocazia să se împace cu foştii parteneri, dacă nu sunt interesați de alte relații. Dar cei mai mulți se vor concentra asupra carierei, pentru că sunt ambițioși și vor să avanseze. Chiar dacă îi aşteaptă o toamnă mai grea la serviciu, nu se vor mai plânge de lipsa banilor ca în celelalte luni. Încă din septembrie, nativii Taur vor avea ocazia să îşi îmbunătăţească câştigurile cu a doua slujbă, cu o colaborare temporară sau cu o mică afacere. Nu în ultimul rând, confortul şi sănătatea lor sunt foarte importante pentru Tauri, care sunt capabili să cheltuiască sume mari de bani pentru a se proteja. Sunt indicate analize medicale complete chiar din primele săptămâni ale lunii octombrie.

Gemeni: Bani pentru proiecte costisitoare
Evenimente mai puțin dorite din viața lor îi vor determina pe nativii Gemeni să își revizuiască prioritățile în toamna acestui an și să prețuiască mai mult afecțiunea persoanelor apropiate. Gemenii vor fi pregătiţi să investească în relaţiile pe termen lung, arată horoscopul toamnei 2020. Cu toate că vor face tot posibilul să cucerească dragostea, în prima parte a toamnei vor avea puţin timp liber pentru persoanele dragi, pentru că vor fi pe drumuri și vor avea mult de muncă. Din noiembrie, situaţia se va schimba şi mulţi Gemeni vor fi fericiţi în cuplu. Spre deosebire de celelalte luni, Gemenii vor fi foarte atenţi cu banii şi principalul lor obiectiv, în aceste luni de toamnă, va fi să câştige cât mai mult. La începutul lunii octombrie se vor bucura de un buget mai consistent, iar în noiembrie vor câştiga suficient pentru a investi în proiecte costisitoare. În ceea ce privește sănătatea, frigul ar putea accentua afecţiunile articulaţiilor sau ale coloanei vertebrale.

Rac: Mai multă atenție cu dragostea și cu sănătatea
Toamna acestui an le rezervă tot felul de surprize nativilor Raci și niciunul dintre ei nu poate spune că va fi ocolit de astre. Vor fi perioade grele, vor fi și perioade în care totul va merge ca pe roate și vor fi cu adevărat fericiți. Venus îi ajută pe nativii Raci în profesie, dar este zgârcită cu dragostea. Relaţiile aflate la început se pot destrăma pe parcursul lunii octombrie, dacă Racii nu ştiu să se lupte pentru iubirea lor. Luna septembrie pare să fie cea mai frumoasă pentru relaţiile intime. Racii vor fi mai norocoşi în prima lună de toamnă, când vor avea parte de iubire și când vor putea recupera avantajele pierdute la serviciu. Ca atare, încă din septembrie îşi vor găsi de lucru sau vor face mici afaceri și vor reuşi să câştige mai bine. În ceea ce privește sănătatea, Racii par să fie neglijenți. Cum familia este pe primul loc pentru ei, vor fi mai atenţi la starea de sănătate a celor dragi decât a lor. Neglijenţa le poate aduce probleme!

Leu: Dragostea, sub semnul îndoielii
Toamna poate fi tensionată și provocatoare la început, pentru nativii Lei. Mulți dintre ei se vor confrunta cu schimbări nedorite pe care le propun partenerii lor de viață, chiar de la începutul lunii septembrie. Astrele ar putea declanşa probleme mari în cuplu, dacă nu există încredere și susținere reciprocă. Neîncrederea va alunga dragostea, iar Leii care nu se bucură de o relaţie stabilă, pot trece prin momente grele. Vestea bună este că luna octombrie va fi o perioadă excelentă pentru nativii Lei care sunt ambiţioşi şi profită de invenţiile noi din domeniul lor de lucru. Vor găsi de lucru, vor reuşi să acumuleze sume mai mari de bani și se vor concentra mai mult asupra familiei. Problemele de sănătate vor fi minore şi vor trece, în majoritatea cazurilor, cu tratamente de scurtă durată. Leii trebuie să fie precauţi în perioadele reci, când pot apărea probleme de circulaţie, dureri articulare și viroze.

Fecioară: Mai multă grijă cu dragostea și sănătatea
Începe un sezon în care conjunctura astrală va fi dificilă pentru zodia Fecioarei, chiar dacă vor fi și multe zile norocoase. Compromisul pare să fie soluţia cea mai bună să păstreze relaţia de iubire pentru Fecioarele prea ambiţioase. La început de toamnă, pot apărea tensiuni în cuplu care ar putea duce la despărţire. Nativii singuri pot găsi iubirea în luna noiembrie. Veștile bune și norocul acestei zodii se vor răsfrânge asupra muncii, asupra carierei și câștigurilor. Rezultatele excelente la serviciu pot aduce salarii pe măsură spre sfârşitul lunii octombrie. Dar Fecioarele vor avea și mult de muncă, mai ales dacă se angajează în această toamnă. Nu este exclus să apară mici probleme de sănătate legate de programul obositor şi de grijile de zi cu zi. În sezonul rece, trebuie să se ferească de persoanele din jur care răcesc frecvent. Toamna poate agrava problemele sistemului respirator.

Balanță: Șanse mari de angajare în horoscopul toamnei 2020
Astrele vor fi generoase cu Balanțele, iar nativii acestei zodii vor avea multe perioade frumoase de-a lungul toamnei. Balanțele se vor bucura de mai multă stabilitate în viaţa intimă, arată horoscopul toamnei 2020. Venus îi sprijină să îşi facă planuri pe termen lung în cuplu şi să stabilească, unii dintre ei, logodna sau nunta. Cei singuri, vor avea o şansă să îşi găsească perechea la început de toamnă. Faţă de lunile trecute, cariera şi câştigurile Balanţelor vor fi mult mai consistente în lunile octombrie și noiembrie. Este posibil să traverseze o perioadă mai dificilă financiar în septembrie, dar octombrie va fi o lună profitabilă. Pentru cei care își caută de lucru, ultima decadă din septembrie și prima jumătate a lunii noiembrie sunt perioade bune pentru angajare. Câteva probleme de sănătate sporadice le vor necăji pe Balanţe la început de toamnă. Este indicată o cură de fructe şi ceaiuri pentru întărirea imunităţii.

Scorpion: Planuri noi și venituri mai bune
Venus le oferă mai multe surprize Scorpionilor de-a lungul toamnei. Dragostea este favorizată acum, chiar și pentru Scorpionii singuri care vor avea perioade frumoase. Nativii care sunt deja căsătoriți, îşi pot face planuri să devină părinţi, dar numai după ce se vor asigura că nu există probleme de sănătate deosebite în familia lor. În ceea ce privește situația materială, nativii zodiei trebuie să se îndrepte către activităţi şi proiecte pentru care au experienţa necesară să le ducă la bun sfârşit. Au şanse mari ca munca individuală în cadrul unei colaborări temporare să le aducă venituri mai mari, decât serviciul lor obişnuit. Din 27 septembrie, când Mercur intră în Scorpion, le merge tot mai bine financiar până la sfârșitul toamnei. Sănătatea poate fi mai delicată când vremea devine mai rece. Scorpionii sunt predispuşi la afecţiuni minore ale tractului urinar sau ale aparatului genital, mai ales dacă lucrează în spații slab încălzite.

Săgetător: Horoscopul toamnei 2020 este cu noroc!
Septembrie și octombrie sunt cele mai frumoase luni ale nativilor Săgetători din punct de vedere al relaţiilor şi al vieţii intime. Noiembrie poate aduce schimbări mari în familie, în cazul nativilor căsătoriţi. Săgetătorii singuri au o șansă să găsească pe cineva, dacă schimbă mediul de lucru și cunosc oameni noi. Toamna va fi dinamică pentru această zodie, vor fi multe perioade aglomerate, uneori stresante, dar cele mai multe evenimente vor fi de bun augur. Se poate spune că este o zodie norocoasă în toamna aceasta. Programul de lucru este destul de încărcat, mai ales în octombrie și noiembrie, dar apar frecvent ocazii noi pentru câştiguri frumoase. Toamna este perioada achiziţiilor scumpe, a investiţiilor care pot fi valorificate în viitor. În ceea ce privește sănătatea, astrele îi sfătuiesc pe nativii zodiei să fie cât mai ponderaţi cu efortul fizic şi cu meniurile grase. Inima şi ficatul sunt punctele slabe ale zodiei pe parcursul sezonului rece.

Capricorn: Conjunctura astrală aduce șanse nesperate
Cea mai bună veste pe care o primesc nativii Capricorni la început de toamnă este legată de Jupiter, astrul șanselor și al norocului. Acesta s-a aflat aproape tot anul în mișcare retrogradă în Capricorn, dar va reveni la mersul direct pe cercul zodiacului din data de 12 septembrie. Nativii zodiei vor avea mai multă stabilitate, mai multă încredere și energie, vor aduna bani și vor găsi mici afaceri prospere. Capricornii singuri vor avea şanse mari să îşi găsească parteneri stabili. Din data de 29 septembrie, revine la mersul direct și Saturn, astrul care guvernează Capricornul și care promite o toamnă prosperă. Este o conjunctură bună pentru nativii zodiei care doresc să strângă bani pentru o locuinţă nouă. În ceea ce privește sănătatea, Capricornii care fac sport și mănâncă echilibrat, nu vor avea probleme medicale de niciun fel. Cei care neglijează, însă, sportul și mișcare, se pot confrunta cu acumularea unor kilograme nedorite într-un timp scurt.

Vărsător: Bucură-te de lucrurile simple și frumoase!
Toamna aceasta, Vărsătorii trebuie să fie foarte atenţi la dorinţele celor dragi şi să petreacă timpul liber alături de partenerul de cuplu. Venus îi avertizează că dragostea se poate destrăma, dacă nu este întreţinută cu grijă. Dar Vărsătorii sunt oameni norocoși, care știu să aprecieze ceea ce primesc! Iar șansele lor să fie fericiți sunt mari. În plus, Vărsătorii vor avea și noi şanse de a-şi rotunji veniturile, arată horoscopul toamnei 2020. Unii dintre ei vor realiza lucruri pe care nu au reuşit să le facă în ultimii doi ani. Perioada prospera va începe după data de 12 septembrie și va cuprinde și luna octombrie. Cei care caută un loc de muncă, vor fi ajutați de astre în a doua jumătate a lunii octombrie. Din punct de vedere al sănătății, sunt ajutați și nativii care suferă de anumite probleme de sănătate mai dificil de vindecat. Jupiter impulsionează descoperirea de tratamente performante, iar Vărsătorii vor beneficia de ele curând.

Pești: Totul se rezolvă cu dragoste și răbdare!
Nativii zodiei o vor avea de partea lor pe Venus încă din luna septembrie, când îi va ajuta să ducă la îndeplinire promisiunile făcute celor dragi. Pot apărea disensiuni în cuplu spre sfârşitul lunii, dar le vor rezolva cu mult tact şi răbdare, pentru că sunt empatici și foarte generoși cu cei pe care îi iubesc. Tot Venus îi va ajuta și în următoarele luni de toamnă să rezolve tot felul de probleme casnice care apar din senin. În ceea ce privește banii, Peștii sunt sfătuiţi să îşi planifice toate cheltuielile mai importante în primele două luni ale toamnei, lunile cele mai bune în carieră. Noiembrie poate aduce pierderi financiare pe care le vor recupera mai greu, abia spre Sărbătorile de iarnă. Dar nativii bine organizați nu vor avea probleme cu banii. Din punct de vedere al sănătății, cea de a doua jumătate a lunii noiembrie pare să fie o perioadă mai dificilă. Peştii se pot confrunta cu dureri de spate şi cu probleme ale sistemului osos, cu viroze și migrene frecvente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.