BERBEC: Urmează câteva zile în care trebuie să fii mai atent la serviciu. Nu lăsa treburile neterminate, pentru a nu fi băgat în ședință. Fii cu băgare de seamă în fiecare zi. Zile bune: marți și sâmbătă.

TAUR: Vin câteva zile în care norocul îți surâde și este de așteptat o sumă mare de bani. Fie că este o moștenire sau o mărire de salariu, folosește banii cu grijă. Zile bune: miercuri și duminică.

GEMENI: Urmează o săptămână de provocări și vei simți că nu mai ai timp și pentru tine. Fă-ți ordine în gânduri și în viață pentru a nu ajunge la epuizare. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

RAC: Ieși mai des în oraș zilele următoare, pentru că norocul bate la ușă peentru tine. Ai mari șanse de a cunoaște pe cineva special și trebuie să te faci remarcat. Zile norocoase: marți și vineri.

LEU: E o perioadă în care te bucuri de tot ce îți oferă viața și ai motive să fii mândru de realizările tale. Încearcă să nu te dai mare cu ele, deoarece riști să fii bârfit. Zile norocoase: luni și miercuri.

FECIOARĂ: O sumă de bani venită zilele acestea te ajută să îți plătești datoriile și să te redresezi din punct de vedere financiar. Mai scapi de griji și îți poți cumpăra niște lucruri. Zile norocoase: marți și joi.

BALANȚĂ: Ai nevoie să petreci niște momente cu persoana iubită, să îi demonstrezi intențiile tale și să vă faceți planuri de viitor. În caz contrar, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

SCORPION: O ofertă de muncă vine ca un gură mare de aer și te ajută să stabilești ce vei face pe viitor. În avest moment, este cea mai bună opțiune pentru tine și trebuie să dai tot ce ai mai bun. Zile norocoase: luni și joi.

SĂGETĂTOR: Ai parte de niște discuții cu partenerul de viață și începi să vezi dacă sunteți sau nu pregătiți pentru un nou pas. O mărire de salariu sau un împrumut vă ajută să plecați în vacanță și să faceți planuri. Zile norcoase: mercuri și duminică.

CAPRICORN: Renunță să mai contezi pe unele persoane pe care le consideri prieteni. Dacă nu ți-au dat decât sfaturi și nu te-au ajutat la nevoie, ar fi cazul să îți reconsideri aceste relații. Zile norocoase: marți și joi.

VĂRSĂTOR: Fii cu băgare de seamă zilele acestea, pentru că poți primi vești care să te bucure foarte mult sau dimpotrivă, să te întristeze. Ia lucrurile așa cum vin și rezolvă totul pe rând, fără a omite ceva. Zile norocoase: joi și vineri.

PEȘTI: Nu te hazarda și nu mai accepta toate propunerile care ți se fac zilele acesteea la serviciu. Trebuie să te stabilești undeva și să fii mai responsabil în legătură cu lucrurile pe care le faci. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here