Deşi multe femei visează să aibă o carieră de succes și să fie independente, există, la polul opus, reprezentante ale sexului frumos care se mulţumesc să stea acasă, să se ocupe de treburile gospodărești sau doar să supravegheze buna lor desfășurare. Singurul job pe care femeia care se regăsește în această din urmă categorie consideră că îl are este acela că trebuie să fie frumoasă. Atât!

De altfel, sunt trei femei în zodiac care visează să fie întreţinute şi răsfăţate, fără să fie nevoite să muncească o zi. Iată care sunt acestea!

Vărsător

Femeia Vărsător este în fruntea topului celor mai întreţinute zodii. Boemă, creativă, ea ţine la ideile ei şi înţelege concepte precum iubirea sau dreptatea, dar va prioritiza întotdeauna banii şi luxul care i se oferă. Pentru că ţine foarte mult la poziţia ei socială, va face orice pentru a arăta mereu bine şi pentru a-şi păstra o imagine impecabilă de fiecare dată, mai ales dacă vrea să mențină ridicat interesul ”sponsorului”.

Principalul ei scop este fie tot timpul aranjată, ca scoasă din cutie. Orice bărbat care va fi dispus să îi pună lumea la picioare şi tot ceea ce are o va face să uite de romantismul şi poeziile unui altuia mai sărac.

Taur

Femeia Taur deţine un grad ridicat de materialism. Se aşteaptă întotdeauna să primească daruri scumpe care să o ajute să fie întotdeauna cochetă. Dacă primeşte un parfum de firmă se poate considera cucerită. Îi place să fie de fiecare dată flatată, copleşită cu atenţii. Acest lucru îi va confirma faptul că imaginea ei este una impecabilă şi că orele nesfârşite petrecute la salon nu au fost în zadar.

Gemeni

În ceea ce o priveşte pe nativa născută în zodia Gemeni, aceasta este vanitoasă şi extrem de atentă la aspectul său. Face din asta o obsesie, aşa că este cumva normal să se încadreze în categoria de zodii întreţinute. Are nevoie de bani ca să arate întotdeauna bine şi urmăreşte acest lucru la bărbatul de lângă ea. Nu ar ieşi niciodată la întâlnire cu un bărbat fără job, care nu ar avea ce să îi ofere şi care să nu fie capabil să îi îndeplinească fiecare capriciu. Are ochi alunecoși și inima îi tresaltă atunci când vede bărbați frumoși: îi plac masculii cu ochi verzi, iar dacă au cele 6 pătrățele, atunci ea consideră că, din punct de vedere fizic, pachetul este complet. Își dorește să îi aibă lângă ea, însă doar dacă au situație financiară satisfăcătoare. În caz contrar, femeia Gemeni rămâne doar la stadiul de a-i admira, trecând nonșalant pe lângă ei, la brațul unui domn generos, chiar dacă, poate acesta, din punct de vedere fizic nu se înscrie în standardele ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.